Koe Geoparkin joulunaika

Geoparkissa rauhoitut upeissa luontokohteissa samoillen ja laadukkaista palveluista nauttien. Tavoita joulun tunnelma Lauhanvuori - Hämeenkangas UNESCO Global Geoparkissa!

Geoparkin luonto kertoo tarinaa alueella muinoin kohonneesta vuoristosta ja maiseman muuttumisesta alavaksi suomaaksi. Mystisten soiden ja metsien vaikutuksen paikalliseen elämään tunnet alueen kulttuurikohteiden ja perinteistä ammentavan palvelutarjonnan kautta. Tutustu Geoparkin laajaan tarjontaan joulunajan esitteen avulla.

Kuva: Matti Hautalahti, Kammi-kylä

Ulkoile ja retkeile upeissa maastoissa, tunnelmoi alueen tapahtumissa, tutustu paikallisiin ihmisiin ja kulttuuriin ainutlaatuisissa käyntikohteissa, nauti lähiluonnon antimista valmistetuista herkuista ja tee ostoksia tilapuodeissa. Rentoudu saunassa sekä luonnonläheisissä hoidoissa. Ikimuistoisen päivän päätteeksi nukut makeasti vaikkapa idyllisessä mökissä metsän keskellä.

Kuva: Tuukka Kiviranta, Valkoinen Puu

Muista yleiset koronavirusohjeet sekä Metsähallituksen ohjeistus Geoparkin tapahtumissa ja kohteissa vieraillessasi sekä luonnossa retkeillessäsi. Varmista tapahtumien toteutuminen ja ohjeet tapahtumanjärjestäjien omilta sivuilta. Hyvää, turvallista ja tunnelmallista joulunaikaa!

Kuva: Terttu Hermansson