Ruokailu

Hyvä ruoka suolla pitää! Luonnossa liikkuessa tulee nälkä ja välillä kahvikin maistuisi. Nauti puhtaista raaka-aineista valmistetut elämykselliset herkut alueen ravintoloissa ja kahviloissa tai osta valmiit retkieväät mukaasi.

Kahvilat ja ravintolat

Geoparkissa löydät paikallisia herkkuja kaikkeen nälkään läheltä retkikohdettasi: maan mainioita lounaspöytiä sekä herkullisimpia kakkuja ja muita leivonnaisia. 

Kahviloissamme ja ravintoloissamme käytetään puhtaita raaka-aineita paikallisilta tuottajilta ja luonnon antimia. Geoparkissa raaka-aineet eivät matkusta pitkään. Lihaa saadaan metsästä tai lähitilalta, kalaa pyydetään oman seudun järvistä ja joista, lisukkeena paikallisia kasviksia ja juureksia. Herkulliset yhdistelmät syntyvät taitavien kokkien salaisilla resepteillä. 

Paikallisesta viljasta leivotut kakut saavat täytteensä aromikkaista oman metsän marjoista, leivät leivotaan perinteiseen tyyliin ja tarjoillaan emäntien ja isäntien lämpimällä vieraanvaraisuudella. 

Elämysruokailut

Voit tilata ruoat myös luontoon. Luontokohteissa on taukopaikkoja erilaisiin tarpeisiin ja erikokoisille seurueille: laavuja, keittokatoksia ja nuotiopaikkoja.

Alueemme ravintolat ja luonto-oppaat tarjoilevat maukkaat eväät ja nokipannukahvit toiveidesi mukaan.

Pitopalvelut

Kartanosta korsuun, mökistä keittokatokseen – ryhmiä ja juhlijoita palvelevat alueen monet pitopalveluyritykset. Harjujen herkkutatit ja puolukat, korpikuusikoiden mustikat, salomailta metsästetty riista sekä muut paikalliset, puhtaat raaka-aineet jalostuvat makuelämyksiksi. Ruoat toimitetaan haluamaasi paikkaan, ja vieraasi pääsevät nauttimaan alueen parhaista antimista ja mutkattomasta palvelusta.

 

Katso alla olevasta kartasta palveluntarjoajat, tule ja nauti!

Ruokailu

Suodata