Pyöräilyreitit

Tutustu Geoparkiin Two Billion Year Tours -reitistön pitkillä Traveller-reiteillä tai lyhyemmillä, päiväretkiin sopivilla Enjoyer-reiteillä. Todelliset seikkailut odottavat maastossa ja sorateillä kulkevilla Adventurer-reiteillä.

outdooractiveTämä sivusto käyttää Outdooractive alustan tarjoamaa teknologiaa ja sisältöä.

Kahden miljardin vuoden matkalla

Traveller – Pitkät retkireitit

Yli yön -seikkailut kokeneille pyöräilijöille ja pyöräretkeilijöille.

Two Billion Year Tours -pyörämatkailureitistön rungon muodostavat kolme toisiinsa yhdistyvää reittiä, jotka voit kiertää erikseen tai yhtenä kokonaisuutena. Reitit johdattavat sinut Geoparkin parhaisiin käyntikohteisiin ja upeimpiin maisemiin sekä parhaiden palvelujen äärelle.

Enjoyer – Leppoisat paikallisreitit

Mielenrauhaa perheille ja aloittelijoille sopivilla paikallisreiteillä.

Lyhyemmillä paikallisreiteillä teet nautinnollisia pyöräretkiä Geopark-kuntien edustavimpiin maisemiin ja mielenkiintoisimpiin käyntikohteisiin. Paikallisreitit soveltuvat erityisen hyvin yhden päivän pyöräretkiin myös aloittelijoille ja perheille.

Adventurer – Seikkailureitit maastossa

Todelliset seikkailut odottavat maasto- ja soratiereiteillä.

Koe unohtumattomia pyöräseikkailuja Geoparkissa maasto- ja soratiereiteillä. Tutustu Lauhanvuoren kansallispuistoon GeoBike-reitillä, ja jatka retkeäsi Kauhanevan-Pohjankankaan kansallispuistoon soratiereittiä pitkin. Pyöräile myös Hämeenkankaan upeissa harjumaastoissa sekä Geoparkin muilla kutsuvilla metsäreiteillä.

Yhdysreitit

Pyöräile rannikkoa myötäilevältä EuroVelo 10 -reitiltä yhdysreittejä pitkin Geoparkiin. Tule Two Billion Year Tours -reitistölle myös Järvien reittejä pitkin.