Tee ja koe

Lauhanvuori - Hämeenkangas UNESCO Global Geoparkissa on vierailijoille tarjolla runsaasti erilaisia palveluja majoituksesta välinevuokraukseen ja matkailuneuvontaan. Tutustu palvelutarjontaan ja ole rohkeasti yhteydessä alueen yrityksiin. Tehdään yhdessä sinulle ikimuistoinen vierailu!

Aktiviteetit

Suolta suolle vai tornista torniin? Sukella kanjoniin ja kiipeä kalliolle. Fiilistele ennakkoon virtuaalisten kierrosten avulla ja suunnittele oma reittisi. Tutki lintuja tai alueen kasveja ja ihaile näköaloja. Liiku vaikkapa pyöräillen tai patikoiden, hiihtäen tai lumikenkäillen.

Tutustu

Hyvinvointi

Hyvinvointipalvelujen avulla voit tehdä oman kokonaisvaltaisen hyvinvointimatkasi Geoparkin ainutlaatuiseen luontoon.

Tutustu

Majoitus

Lauhanvuori - Hämeenkangas UNESCO Global Geoparkissa voit majoittua luonnon helmaan ja nauttia ympäröivästä luonnosta kaikessa rauhassa. Tutustu alueen majoitustarjontaan.

Tutustu

Kahvilat ja ravintolat

Hyvä ruoka suolla pitää! Luonnossa liikkuessa tulee nälkä ja välillä kahvikin maistuisi. Onneksi alueella on useita mukavia kahviloita ja ravintoloita. Löydät meiltä maan mainiot lounaspöydät ja juhlakattaukset sekä herkullisimmat kakut ja muut leivonnaiset.

Tutustu

Myymälät

Jotain kotiin muistoksi reissustasi Lauhanvuori - Hämeenkangas UNESCO Global Geoparkissa? Tutustu alueen myymälöiden tarjontaan.

Tutustu

Kokous- ja juhlapalvelut

Upea paikka unohtumattomalle kokoukselle tai juhlalle löytyy Lauhanvuori - Hämeenkangas UNESCO Global Geoparkista! Yhdistä tilaisuuteesi alueen aktiviteetteja, nähtävyyksiä ja luontoa.

Tutustu

Käyntikohteet ja nähtävyydet

Geopark-alueella tutustut kolmen maakunnan historian helmiin, kiehtovimpaan kulttuuriin ja perinteisiin. Katso Alue-sivultamme, millaisia käyntikohteita ja nähtävyyksiä Lauhanvuori - Hämeenkangas UNESCO Global Geoparkissa on.

Tutustu

Geoparkin verkkokauppaan

Lauhanvuori - Hämeenkangas UNESCO Global Geoparkissa on vierailijoille tarjolla runsaasti erilaisia palveluja majoituksesta välinevuokraukseen ja matkailuneuvontaan. Voit ostaa palveluja helposti Geoparkin verkkokaupan kautta.

Tutustu

Alueen palvelut

Suodata