Palvelut

Lauhanvuori - Hämeenkangas UNESCO Global Geoparkissa on vierailijoille tarjolla runsaasti palveluja. Tutustu tarjontaan ja varaa omasi! Geoparkissa tutustut luonnon ihmeisiin kulkemalla monipuolisia reittejä mäntykankailta mystisiin suoerämaihin, pulahtamalla kirkkaisiin järviin ja eksoottisiin suolampiin. Rauhoitu, rentoudu, haasta itsesi, seikkaile tai vain hengaile. Kruunaa kokemuksesi Geoparkin palveluilla.

Ruokailu

Hyvä ruoka suolla pitää! Luonnossa liikkuessa tulee nälkä ja välillä kahvikin maistuisi. Nauti puhtaista raaka-aineista valmistetut elämykselliset herkut alueen ravintoloissa ja kahviloissa tai osta valmiit retkieväät mukaasi

Tutustu

Majoitus

Geopark tarjoaa monipuolisia ja elämyksellisiä majoitusvaihtoehtoja yhdestä yöpymisestä pidempäänkin lomaan yksittäisille reissaajille, pariskunnille, perheille ja suuremmillekin porukoille.

Tutustu

Aktiviteetit

Suolta suolle tai tornista torniin. Sukella kanjoniin ja kiipeä kalliolle. Tutustu taiteeseen tai herätä luovuutesi luonnonvärjättyjen lankavyyhtien äärellä. Geopark tarjoaa tekemistä mielelle ja keholle.

Tutustu

Hyvinvointi

Luonnossa oleilu ja liikkuminen lisäävät hyvinvointia. Rentoudu ja hemmottele itseäsi Geopark-alueen luonnosta inspiraationsa ammentavilla hyvinvointipalveluilla.

Tutustu

Ostokset

Geopark-alueen viehättävistä puodeista ja tilamyymälöistä löydät parhaat paikalliset tuotteet itselle kotiin vietäväksi sekä tuliaisiksi.

Tutustu

Juhlat ja kokoukset

Geoparkissa, luonnon äärellä, vietät elämäsi parhaat juhlat, leppoisan tunnelman kokoukset sekä monelle mieluisat tyky-päivät ja muut ryhmien tilaisuudet.

Tutustu

Ryhmämatkat

Geopark-alueella tutustut kolmen maakunnan historian helmiin, kiehtovimpaan kulttuuriin ja perinteisiin. Katso Alue-sivultamme, millaisia käyntikohteita ja nähtävyyksiä Lauhanvuori - Hämeenkangas UNESCO Global Geoparkissa on.

Tutustu

Tapahtumat

Geopark on täynnä alueen perinteistä kumpuavia kiehtovia tapahtumia. Tule mukaan!

Tutustu

Palvelut

Suodata